Novice
reportaže
znanje

 

Kategorije
22.12.2022
|
U-centrix

U-centrix odpira nove prostore

 

Okoli polovici startupov uspe doživeti svoj peti rojstni dan. Ko smo pri U-centrixu upihnili našo peto svečko, smo spoznali, da za nadaljnjo rast ekipe potrebujemo večje prostore. Najprej je bilo seveda potrebno najti primerne prostore, kar ni trajalo predolgo.

Preberi več
15.11.2022
|
U-centrix

DOPPS – BirdLife Slovenia zbral 45.000 EUR v okviru kampanje Varuhi gozdnih specialistov

Z DOPPS-om sodelujemo že vrsto let, skupaj pa smo ustvarili že veliko lepih zgodb. Ena izmed njih je tudi spletna stran Gozdni specialisti, ki je nastala v okviru programa ACF v Sloveniji . Ta izpostavlja, da imamo v Slovenij kljub veliki površini gozda ohranjenega le manj kot 1 % starega, naravnega gozda.

Preberi več
03.08.2022
|
U-centrix

Digitizacija, digitalizacija in digitalna transformacija, kaj so in v čem je razlika?

Z napredkom tehnologije se svet seli v vse bolj digitalno okolje. V tem tehnološkem razvoju pogosto slišimo tri različne izraze: digitizacija, digitalizacija in digitalna transformacija. Vsi trije so ključni za prilagajanje organizacij nenehno spreminjajočemu se poslovnemu okolju.

Preberi več
06.05.2022
|
U-centrix

Danes obeležujemo svetovni dan gesel. Zakaj so pomembna?

Gesla predstavljajo pomemben gradnik kibernetske varnosti in so pogosto ključ do osebnih podatkov na družbenih omrežij, e-poštnih predalov, digitalnih storitev in nenazadnje tudi bančnih računov. Čeprav poznamo številne tehnike overjanja (npr. biometrija, pametne kartice itd.).

Preberi več
03.02.2022
|
U-centrix

Kdaj spletno stran postavljati sam, kdaj pa se obrniti na freelancerja ali podjetje?

V enem stavku? Odvisno je od tega, kaj želite s spletno stranjo doseči. Lahko jo seveda postavite popolnoma sami. To je pogosto najcenejša izbira, pri kateri pa ste omejeni s svojim znanjem postavljanja spletnih strani, obenem pa boste sami odgovorni tudi za vzdrževanje. 

 

Preberi več
25.10.2021
|
U-centrix

Grawe osvojil 2. mesto s projektom “Ogled škode na daljavo”

Projekt “Ogled škode na daljavo”, okviru katerega smo razvijali nove funkcionalnosti digitalnega orodja Aestimo, je osvojil odlično 2. mesto v kategoriji inovacij na koncernskem srečanju uprav družb v GRAWE skupini!

Preberi več

U-CENTRIX D.O.O.

Razvijamo digitalne strategije, inovativne tehnološke rešitve in digitalne produkte, ki poudarjajo dobro uporabniško izkušnjo in vam pomagajo digitalizirati ter optimizirati vaše poslovne procese.

Cafova ulica 2,
2000 Maribor, Slovenija

+386 (0)31 691 687
(Rok Šket, direktor)

2023 © Copyright u-centrix.com