BookinIT spletna poslovalnica

Predstavitev projekta

Tekom sodelovanja s turistično agencijo Palma smo ugotovili, da trg za spletne turistične poslovalnice ne ponuja rešitve, ki bi si jo želeli za naše stranke.

Nastal je produkt BookinIT, spletna turistična poslovalnica za sklepanje rezervacij, ki s centralizacijo rešuje trenutno največji problem turističnih agencij – razpršenost podatkov po različnih sistemih. Turističnim agencijam ponuja vsa orodja za uspešno spletno turistično poslovalnico na enem mestu.

 

booking it rešitev

turistične spletne rešitve

online rezervacije za potovalne agencije

Kaj smo ustvarili

BookinIT je sodobna spletna turistična poslovalnica, ki združuje več različnih baz podatkov v en uredniški vmesnik. S centralizacijo podatkov in orodji za analizo BookinIT omogoča tudi podrobno analitiko, napovedi, izpis potovalnih trendov in posredovanje. Največje prednosti so hitrost, možnost razširitve in univerzalnost.

Sistem omogoča izvedbo celotnega procesa spletne rezervacije ter nakupa. Vsebuje vse potrebne module za nemoteno delovanje potovalnih agencij, kot je pametni iskalnik, povezava s spletno stranjo, aplikacije, B2B partnerje in agente. Turistični agenciji omogoča nižje stroške vzdrževanja, enostavnejšo organizacijo, reprodukcijo, iskanje, pregledovanje in potrjevanje izbranih aranžmajev, pregled prevoznikov in ponudnikov na enem mestu, avtomatsko ažuriranje cen, kapacitet in drugih podatkov.

30% dvig prodaje in večje zaupanje strank

Že kmalu po zagonu platforme je TA Palma dvignila prodajo za 30 %. Razlog je bila premišljena uporabniška izkušnja in vzpostavitev spletne turistične poslovalnice, kjer lahko stranke zlahka najdejo natanko to, kar iščejo. 

Inteligentni iskalnik

Vsaka stranka je drugačna in zato ima različne potrebe. BookinIT inteligentni sistem iskanja Palminim strankam omogočil hitro in intuitivno iskanje popolnih počitnic s pomočjo ključnih besed. Ob tem se vnesenim paketom samodejno ustvarijo primerne označbe za kontinente, države in regije, kar Palminim agentom olajša delo.

Avtomatizacija procesov

Sistem samodejno preverja razpoložljivost in rezervacije v realnem času, kar pomaga agentom, da se izognejo veliki izgubi časa pri pisanju e-pošte ali klicanju dobaviteljev, da preverijo razpoložljivost vsake nastanitve.

Zmanjšanje in poenostavitev administracije

Implementirani sistem odpravlja potrebo po sestavljanju ponudb iz različnih rezervacijskih sistemov ali ponavljajoče se iskanje, ponovno preverjanje in kopiranje ter lepljenje počitniških paketov iz in v tabele. Počitniški paket je v BookinIT potrebno vnesti le enkrat.

Tudi vnosi, ki niso več v ponudbi, so še vedno shranjeni v arhivu. Na ta način si lahko turistična agencija z najemom spletne poslovalnice bistveno poenostavi svoje poslovanje ter zagotovi odlično storitev svojim strankam, ki jih lahko preko spleta doseže bistveno več, saj jim omogoča iskanje in rezervacijo počitnic iz udobja lastnega doma.

Vse platforme na enem mestu

Rezervacije nastanitev, prevozniki, ponudniki storitev…
operirajte z vsemi platformami vseh sektorjev na ENEM mestu.

Prejmite vse rešitve na kljuc

Vaša poslovalnica je lahko ima polno funkcionalnost tudi na spletu, kjer za iste ali nižje stroške vzdrževanja dosežete VELIKO vec ljudi.

Celoten paket naših rešitev prejmete pripravljen za uporabo in prilagojen na vaše obstojece sisteme. Naš paket vkljucuje tudi serverje/gostovanje.

Skalabilno in modularno

Ste manjše podjetje in ne potrebujete vseh naših modulov, ali pa potrebujete celostno rešitev za velike sisteme? BookinIT je modularne in skalabilen sistem ki se prilagaja vašim potrebam in lahko raste z vami.

Naše blagovne znamke na vašem sistemu ne izpostavljamo. Predstavljajte svojim strankam svojo blagovno znamko, ne naše.

Mnenje uporabnikov platforme

“Spletna stran in sistem BookinIT sta zelo enostavna za uporabo in dejansko nam objava vsebin ter slik vzame veliko manj časa, kot nam je na prejšnji spletni strani. Omogoča nam, da našim prodajnim partnerjem omogočimo našo ponudbo preko vseh možnih povezav (B2B portal, iFrame, Booking API) in to v petih različnih jezikih. S tem smo tudi precej povečali prodajo tako doma, kot v tujini. V glavnem, zadovoljni smo na vseh nivojih delovanja.”

Staš Pišek – vodja spletnega marketinga Turistične Agencije Palma

Vas pesti zahteven digitalni izziv?

Naročite se na brezplačen posvet. Skupaj bomo zasnovali prve korake k rešitvi!

SODELUJMO