Pridruži se nam v Mariboru!

Si tehnološki navdušenec/-ka ki išče dinamično okolje, v katerem lahko zablestiš? Te navdušujejo najnovejše digitalne tehnologije? Obožuješ reševanje zapletenih digitalnih izzivov?
Si na pravem mestu. Pridruži se ekipi, ki ceni znanje, izzive in rast.

Tehnološki direktor (CTO)

U-centrix, Maribor, Slovenija

Imaš dolgoletne izkušnje iz IT industrije? Si pripravljen/-a resnično vplivati na IT industrijo?

Tehnični vodja

U-centrix, Maribor, Slovenija

Pridruži se naši ekipi v Mariboru kot samostojni razvijalec/-ka, ki je pripravljen/-a prevzeti mentorsko vlogo.

Sistemski inženir/-ka

U-centrix, Maribor, Slovenija

Zaplavaj med nove izzive kot DevOps strokovnjak.

Full Stack razvijalec/-ka

U-centrix, Maribor, Slovenija

Ponovno odkrij veselje pri začetku dela na novih, zahtevnih projektih.

SaaS projektni/-a manager/-ka

U-centrix, Maribor, Slovenija

Strasten/-na organizator/-ka z izjemnimi veščinami vodenja projektov? Pridruži se nam v Mariboru in postani ključni člen naše ekipe!

React Native razvijalec/-ka

U-centrix, Maribor, Slovenija

Si React Native Razvijalec/-ka, ki obvlada umetnost oblikovanja brezhibnih mobilnih izkušenj?

Zakaj U-centrix?

  • Inovativno okolje: sodeluj z uveljavljenimi podjetji iz različnih sektorjev, vplivaj na in prispevaj k vrhunskim rešitvam.
  • Prednost dajemo tehnologijam: Sledimo najnovejšim tehnologijam, ki ti omogočajo, da ostaneš na tekočem svojem področju.
  • Izjemna uporabniška izkušnja: K digitalnim rešitvam prispevaj s poudarkom na zagotavljanju izjemne uporabniške izkušnje.
  • Neskončna rast: Razišči priložnosti za napredovanje, promocijo in osebni razvoj, vse tekom dela z mednarodnimi strankami.
  • Fleksibilno delovno okolje: Izkoristi prilagodljiv delovni čas in možnost občasnega dela od doma.
  • Konkurenčno plačilo: Zagotavljamo konkurenčno plačo, ki ustreza tvoji strokovnosti in odgovornostim.
  • Ugodnosti: Tudi majhne stvari so pomembne. Našim zaposlenim so na voljo brezplačna kava, sveže sadje, čaji in prigrizki, ter izbira opreme, ki jo potrebujejo za svoje delo.

So tvoje ideje “out-of-the-box”? Te ženejo inovacije in želja po učenju in rasti? Želimo, da s seboj prineseš vse, kar si in ne, da se nam le prilagodiš.

Ponosni člani Slovenskega tehnološkega foruma

U-centrix je del prestižnega Slovenskega tehnološkega foruma. Forum združuje visokotehnološka podjetja, start-upe, vlagatelje in podporne organe, ki se zavzemajo za napredek tehnologije in trajnosti v Sloveniji. Skupna nam je zaveza odličnosti in okoljski ter družbeni odgovornosti. Obenem smo zavezani tudi spodbujanju inovacij in trajnostnega razvoja ter ustvarjanje vlog z visoko dodano vrednostjo. Z osredotočanjem na visokotehnološki sektor verjamemo, da lahko povečamo dodano vrednost gospodarstva, ustvarimo kakovostne zaposlitvene priložnosti in dvignemo splošno blaginjo po vsej državi.

Pridruži se nam pri oblikovanju prihodnosti

Verjamemo, da imajo tehnologija in inovacije moč, da naslovijo izzive, zagotovijo trajnostno prihodnost in prispevajo k ohranitvi našega planeta. U-centrix k temu poslanstvu aktivno prispeva tako v okviru svojega dela kot v okviru Slovenskega tehnološkega foruma. 

Tvoja prihodnost čaka

Pridruži se nam in postani del naše tehnološke skupnosti. Spoznaj našo ekipno kulturo, neskončne možnosti za tvojo kariero in priložnost, da prispevaš k svetlejši prihodnosti.

Pripravljen/-a raziskati priložnosti?

Če želiš izvedeti več o možnostih za sodelovanje, preprosto klikni na eno izmed zgoraj navedenih odprtih delovnih mest. Če zgoraj ne vidiš svoje sanjske vloge, ne oklevaj in nas kontaktiraj po e-mailu. Naša vrata so izjemnim talentom vedno odprta.

U-CENTRIX D.O.O.

Razvijamo digitalne strategije, inovativne tehnološke rešitve in digitalne produkte, ki poudarjajo dobro uporabniško izkušnjo in vam pomagajo digitalizirati ter optimizirati vaše poslovne procese.

Cafova ulica 2,
2000 Maribor, Slovenija

+386 (0)40 733 683
(Uroš Orešič, direktor)

2024 © Copyright u-centrix.com